Du kan lease din drømmebil – enkelt og trygt

Hvad er fleksleasing, er det noget for mig? Det kan være svært at gennemskue om det kan betale sig at lease frem for at købe bil. Hos os er du i trygge hænder, når du skal finde den bedste finansieringsform til din drømmebil.

Hvordan foregår import af biler og er det en fordel?

Importbiler fra tyskland har ofte en udstyrsliste danske biler kun drømmer om på grund af vores afgiftspolitik herhjemme. Desuden har biler fra tyskland normalt ikke kørt rundt på saltede vinterveje, men er kun vant til sand, hvilket er meget bedre for bilen.

Vi har åbent alle hverdage – kig ind og find din næste bil

Vi har åbent så du kan se og prøvekøre vore biler alle hverdage mellem 10 og 18, men skulle du have behovet, kan vi sagtens aftale at du kigger indenom lageret i week-enden også, bare giv os et kald, så finder vi ud af det.

Bliv godt kørende – i en tysker

Vi importerer tyske biler i høj standard, så du kan være sikker på, at det faktisk er ren luksus når du sætter dig bag rattet hver gang.

Kompetent rådgivning omkring leasing er vigtigt inden du beslutter dig. Hos Piralux Automobiler er rådgivningen altid gratis, og du er mere end velkommen til at få et overslag på forskellige løsninger, så er du sikker på at vælge rigtigt, uanset hvilken bil du har i tankerne og uanset hvordan financierings- og bilmarkedet ændrer sig.

For os er det vigtigste, at du dels sparer nogle penge på dit drømmekøb og at det opfylder dine behov og ønsker. Så mangler du svar på nogle af de spørgsmål de fleste stiller, så kontakt Piralux Automobiler her – og vi vil elske at hjælpe dig med din næste bil.

  • Hvilken leasingtype opfylder bedst mine behov

  • Hvad sker der efter leasingperiodens udløb

  • Hvilke biler har jeg råd til i mit budget

  • Hvorfor skal jeg vælge at købe bil hos Piralux Automobiler